Hästhoppning i Övik

Jag skrev i tidigare inlägg att det arrangerats både ponnyhopptävling i Vindeln och hästdressyr i Sundsvall under helgen som varit. Det var dock ytterligare en tävling, som jag glömde att nämna, nämligen Örnsköldsvikortens RK:s hopptävling för häst.

En ryttare som var väldigt framgångsrik under tävlingen på ÖOR var Martina Isaksson, tävlandes för Umeå RF. Av sina 8 starter så tog hon hem sju rosetter, varav tre var med hennes unghäst Fleur. I lördagens 1,10 slutade Isaksson och hästen Quito på en tredjeplats, efter segrande Camilla Granberg, ÖOR, på Landomera och andraplacerade Elisabeth Andersson, Umeå RF med My Way.

vkblogg2
Elisabeth Andersson på en av sina unghästar.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.