Kanonhelg för Lyxzén

Vännäsekipaget Emma Lyxzén och hennes två hästar Racer och Winner har visat toppform under helgens hopptävling på Brunflo Ryttarsällskap. Helgen har inneburit flera placeringar för Lyxzén, närmare fem av sina sex starter! Den största framgången var vinsten i 1,40 med Racer.

 

Även Stöcke Ponnyförenings Maja och Peter Sällström var och tävlade på Brunflo. Maja blev med hästen Niwell bland annat andraplacerad i fredagens 1,10-klass. I söndagens 1,15 var det Peter och Killigrews Colorado som bjöd på den snabbaste tiden och vann därmed klassen.

 

Stort grattis till ovan nämnda och till övriga ekipage! Ni hittar fullständig resultatlista HÄR.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.