Umeå-lag på SM

Idag var första tävlingsdagen på lag-SM på Vallentuna Ridklubb och Umeå RF var på plats. Bästa norrländska resultat fick Erika Viklund (i vanliga fall tävlandes för Grans Rid och Körsällskap) på hästen Days-son TS, och då som andra utanför placering. Tätt följd av Ida Hellström, Umeå RF, och ”Dansken”, eller som han egentligen heter Carlshöjds Martell.

Umeå RF:s lag hade inte en optimal första dag, men med hårt motstånd och en sådan hög status på tävlingen kan man inte annat än att fortsätta hejja på Umeå-laget! Det är inte varje dag vi har ekipage på den nivån som kan representera norra Norrland! Här finner ni den nuvarande ställningen i lagtävlingen.

 

blogg
Erika Viklund och Days-son TS, som i helgen är nere i Vallentuna och tävlar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.