God morgon ……

En ny dag och en ny arbets vecka samt en ny vecka för oss ockupanterna. Tiden går som löpeld. Fortfarande har vi inte fått höra något positiv , man kan ju verkligen undra. Men det som gör mig mest bestört är att man nu hela tiden går tillbaka till gammal groll istället för att lägga det åtsidan och försöka göra något positivt. ALLA och då mena jag ALLA kan blir sjuk det är ingen tvekan , därför borde det vara i allas interesse att kämpar för Doroteas akutsjukvård och ambulansen i Åsele. Jag blir så trött av att VLL och även en del i Dorotea nu försöka smutskasta ….med att hålla sig inte till sanningen. Personligen kollade jag upp med några andra personer hur det verkligen ligger till med kvarnbäckens-flyttning. Så småningom så kommer sanningen fram ni håller på att älta och ältar….istället för att hittar tillsammans en lösning för att få ett slut på den katastrofala situationen som Dorotea befinner sig i. Dorotea bestå inte bara av gamla och skröpliga som en viss person sa , här finns även yngre äldre och yngre med små. Inte hundra men tro att det föddes 29 barn förra året och det bara fortsätter….hur ska förräldra leva med den ständiga oron, vad ska jag göra om det händer mitt barn något efter klockan 17.00 eller helgerna.???? Vem vill komma hit med sin familj om inte "tryggheten" finns . Är det någon vettig person av de beslutstagarna som kan ställa sig upp och säga att

" VI RIVER UPP BESLUTET OCH BÖRJA OM FRÅN NYTT" 

Visst råder det även meningsfrihet i Dorotea???? Varför river man bort Ockupanternas information ???? Alla ska veta varför vi i Dorotea ockupera och varför vi kämpar…….vi kämpar för ALLA även DIG som river bort våra affischerna. För min del är det obegriplig att det finns någon som mot arbeta oss på detta sätt. Men ni ska veta, ni är bara en liten fjutt i detta, för vi har ett enormt stöd av näst alla Doroteabo. 

KOM IHÅG det finns ett ordspråk……"där Lauscher an der wand hört seine eigene schand "

"Lyssnaren hör sin egen skam på väggen" denna översättningen är inte så bra , saknar de orden just nu …..men tro nog att ni förstå buskapet. En annan sak som jag tycker är väldigt fyllt det är när man smutskastar människor hos andra istället för att prata med personen det gäller…..hur pålitlig är du som gör på det viset??? Det betyder ju verkligen att du inte kan stå upp för det du säger och mena.  

Engång för alla, alla  är vi privat personer oavsett yrke eller befattning därför bör alla vara lika mån om Dorotea´s utveckling och inte avveckling som just pågår….det som gäller .AKUTVÅRDEN, AMBULANS JA  ALL SJUKVÅRD borde inte beslutas om av personer som inte ens haft en ända  tå inne i denna branch som inte vet hur det fungera…….personer som inte har erfarenhet  av akutsjukvård ska inte befattar sig med det…..där är människorliv det handlar om. Känns lite att man experimentera med oss på glesbygden……för att se hur vi klara av detta och sedan kunna ta bort ännu mera. Så småningom så ryker sjukhusen …..tro ni att VLL har råd med tre sjukhus i samma LÄN???? I vissa fall så finns en bak-tanke. 

Som jag redan nämnt tidigare så är jag ingen bloggskrivare , i äntligen borde jag inte hålla på med det heller, men på något sätt så vill jag ju att informera till de som vill veta vad som händer hos här nere på sjukstugan. 

För vissa i Dorotea tro sig veta , vem jag är och att jag styrs av min man Sören Granberg……har ni verkligen inget annat att tänka på hur jag har det???? och varör diskutera mig som tredje person???

En för alla

JAG Simone Granberg, är en egen person, ingen styr mig och då menar jag ingen……men jag är rak och vet att jag gör mig obekväm……men det sk………ter jag i. JAG kan ställa mig framför spegeln och tittar mig själv i mina ögon….Kan du ????


Ett stort TACK till Ulli som abetar på ambulansen  som vågar tala om för ALLA hur det fungera i Verkligheten där andra bara blundar för …….Läs artikeln på vk…..


Ge gärna tips om vad jag kan förbättra i mitt skrivande…….sålänge det är  ärligt menad.

Önskar er en trevlig dag. 🙂

 

 

 

2 kommentarer

  1. m.

    Du gör en jättebra insatts för oss alla!
    Den svenska avundsjukan spelar nog många ett spratt 😉

    Du ska vara stolt över dig själv, ni alla där ner kämpar för våra familjers rätt till trygghet.

    Din blogg är bra som den är!

    Många tack och kramar till dig för din kämparglöd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.