Tillbaka….

till Dorotea. efter ytterligare en lång och tuff dag på VLlandstingsfullmäktige så måste jag säga: skönt att vara på hemmaplan igen. Dagen började att Ingrid O och jag träffades på P-hus för att gemensam följes till Landstingsfullmäktige eftersom vi skulle ju delta i allmänfrågestund till P.O . Redan i början fick vi veta att det är bara frågor som rörde budget 2011. Så min fråga behöde jag inte ens ställa. Men Ingrid hade två super frågor som visst berörde budget 2011. När hon väl hade ställt frågorna till P.O så ställde denne sig i talarstolen. Börja med att säga tack till fullmäktige, ledamöten , åhörarna och Ingrid som ställde denna fråga. Klart att frågan inte hade något att göra med budget 2011 men Jag (P.O) kan väl svara ändå. Innan han ensförsöker ta till sig det som frågades efter så  tryckte P.O.  Ingrid ner i skoskafftet på ett oproffessionellt sätt. Men med andra ord vi har väl inte förväntad oss något annat. Tänk er, denna allmänna frågestund har man inte haft de senaste tio åren och i år så var det vi ockupanter från Dorotea, de endaste som hade en fråga.

Mitt tips till alla som har möjlighet , sätt er som åhörare på fullmäktige både i kommunen och Landstinget, det kan verkligen blir ett avgörande sätt och att man få HUM om hur man kanske ska  rösta i nästa val. Idag vet jag vem jag inte ska rösta på och det med 100%. Både i landstinget och kommunen. Men den uppfattning och kunskap,de har jag fått under denna tid som ockupant. Vissa prata om att vi ska ger förtroende åt de folkvalda, visst ska man göra det men inte om de folkvalda har avverkat sitt förtroende av oss FOLKET. Tro för min del att det är dags att vi fundera över en folkomröstning både inom kommunen och VLL. Det är min uppfattning.

Tack till mina tvår partners Johan och Sören som ger mig möjligheten att kämpar för akutvårdsplatserna i Dorotea. LIKA VÅRD ÅT ALLA oavsett vart i landet vi bo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.