Så här skrev Ingrid på ockupationen sida …..

 TACK alla Ni som kom till MB. TACK Alliansens landstingsråd, som kört från Umeå till oss idag. TACK alla Ni som visar Ert stöd på många andra sätt. Det var som sagt ett fantastiskt möte med ca 260 åhörare – det är 10% av Doroteas befolkning. Tänk Er ett liknande möte i Umeå – det skulle varit 14000 då…

Nu börjar jobbet. Våra tre musketörer: Brynolf, Karl-Evert och Erik S är i full gång med att fylla på bemanningslistorna för ockupationen av sjukstugan i Dorotea. Fantastiskt! Ni kan anmäla Er till någon av dem, Ni som känner att Ni vill ställa upp. Sova där eller vara ockupant ett tvåtimmarspass. Allt är välkommet. Byar, kom igen. Åsele och Vilhelmina Ni kan Ni också! Jag tror att man blir vacker inuti och utanpå av solidaritet!

Från och med imorgon klockan 12 kommer det att finnas folk på vårt kontor som är gamla ABF.( Adress och telefonnummer kommer att meddelas nästa vecka.) Vi skall dit och titta vad i möbelväg vi behöver – några skrivbord, stolar, bokhyllor, kanske några skönare stolar och en soffa… Vi kommer att efterlysa det som behövs här i gruppen och Du har chans att bli av med en möbel i förrådet.

Tider för öppethållande kommer ut i Dorotea-Aktuellt nästa vecka, men direkt imorgon kommer att finnas listor för Er som vill slinka in och förse Er. Vi är där mellan 12 och 13. 
Välkomna!

TACK igen för ikväll. Det kändes stort! Nu kommer mina berömda tårar igen…
Nu blir det vila medan regnet smattrar mot rutorna. En glad nyhet till – imorgon går solen upp igen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.