S-kongressbeslut?

Av , , Bli först att kommentera 4

Hur mycket var Hultqvists ord värda ”vi kommer aldrig gå med i Nato”? Vad hände sedan, en kovändning. Problemet med S, om än det kan ha varit bra under tider när Sverige byggdes upp, det är eller blivit alldeles för tungrott. Jag ska inte säga allt är fel, men mycket kan bli krångligt när de tar sina beslut. I o f sig har ju alla partier någon typ av sammankomster med olika namn. Det kanske måste fungera så inom en organisation, en partiapparat. Jag ogillar alla organisationer så tillvida att besluten tas över huvudet på individen. Nu kanske också det skiljer mellan olika partier, vad man får säga om ett parti som man eventuellt skulle tillhöra. Tillhör man inget parti, kan man själv välja fritt vad man får tycka, säga eller inte. Naturligtvis är valhemligheten, vilket parti man ev. skulle rösta på inte offentlig, om man inte själv vill.

Något som de flesta verkar svårt förstå (verkar så på VK-bloggen)  är att politiken har många delar. Jag kan tycka att vissa gånger kan vissa förslag vara bra hos ett visst parti. Men naturligtvis kanske man måste se helheten?

Vad som är bäst för en , eller man anser är väl nästan naturligt man ger sin röst till det parti man uppfattar som det.

För oss här i norr, Lappland kanske det inte längre har någon betydelse vem som styr landet. Det är ju bara indragningar och vi krymper hela tiden. Stor vill bli större och liten blir mindre.

xxxxx

”Jimmie” tycker det är dyrt tanka en ”vanlig Volvo, 1300 spänn”. Men ska vi inte satsa på elbilar? När tv och media går ut och frågar människor, har jag inte sett det är någon med kopplingar till oss som bor i de s k ”stödområdena” vad de anser eller tycker. Om nu Jimmie avser vi ska rösta på honom för att få billigare drivmedel, hur mycket är det är värt om nu ”högern” vinner valet och Kristersson ska styra. Kommer Jimmie sättas i en skrubb, bara för att ge stöd åt Kristerssons ev regering och vad kommer ske med drivmedelspriserna, kommer de permanent drastiskt sjunka? Alla som köper eller byter till ny bil, verkar köpa en elbil, eller en hybrid av något slag, så hur mycket är Jimmies ord värda?