Kristersson hopplöst efter

Av , , Bli först att kommentera 2

Vad kommer det bli av Kristersson om han inte vinner valet? M:s ledning verkar satsat hårt på vinna valet, även att fälla nuvarande regering gång på gång inte minst med hjälp av Sd, men även skulle V varit inblandade vilket kan ha sina skäl.

Vi ser nu hur batterifabrikerna ploppar upp som svampar ur jorden. Volvo har redan börjat bygga en i G-borg, nu får Mariestad en också där ett Moderat kommunalråd sitter och var mycket glad över detta. Medan Kristersson & CO satsar på brottsligheten – att förhindra den – med ett 52-punktsprogram. Vilken utveckling ger det i stort för landet, har vi grov brottslighet i hela Sverige med gängkriminaliteten vi ser? Visserligen måste den bekämpas och på sikt upphöra, men det är trots allt de gröna satsningarna som Sveriges (stora)-företag satsar på. I själva verket motarbetar inte minst Sd det om vi ska tolka vad de skriver, inte minst deras företrädare i Umeå och vilka kommentarer han får in. Moderaterna är inte sena haka på och inte minst med kärnkraften. Kärnkraft? Ja om så, kommer det ta minst 10 år innan någon ny är färdigbyggd. Jag tycker både M, Sd, Kd och tillhörande partier som avser bilda regering nu siktar på grundstötning. När hela världen vill komma ifrån utsläppen och göra klimatet mindre sårbart och försöka förhindra det vi nu ser och sett, tröskar den Moderatstödda konstellationen på i gamla spår.

Ser vi sunt på de satsningar som sker, gilla eller ogilla så är det vad Mp starkt bidragit till. Sedan kan man tycka vad man vill, men så är den slutsats jag kommer fram till.

Det står vara och en fritt tycka vad den vill. Ingen behöver hålla med mig, men den som vill får.

Volvo Cars Göteborg.  Mariestad batterifabrik för tunga fordon.

PS. Jag tror Moderaterna gjorde sitt största misstag när de kattade Kindberg Batra till förmån för Kristersson. Jag anser han är högst olämplig.