Vill man ha billigare el och bränsle, då ska man flytta från Sverige

Av , , Bli först att kommentera 11

Gärna Turkiet eller något annat land (utanför EU) där inte korruptionen och kartellbildningarna inom dessa branscher inte fått lika stort fotfäste som i Sverige. Nu när ”rabatten” på bränslet försvinner 1 sep då börjar vi åter närma oss 30 kr/L igen. Det är både svinlöst och skamligt hur bränslebranschen passar på och utnyttjar det läge som råder. Sänker man skatten på minst 5 kr som högersidan gått ut med (?) om de vinner valet, ja då kommer bränslebolagen höja lika mycket. Kanske inte direkt, men vänta någon 25-öring då och då tills priset är uppe i samma nivå som tidigare. Samma sak befaras om skatten och momsen sänks på elen eller om den helt försvinner, kommer elbolagen höja densamma precis som bränslet. Det finns inget annat sätt för den som tycker att allting skjuter i höjden, flytta från landet.

Sverige är bland de länder i världen där korruptionen ligger högt. Se bara på de förtäckta bidragen i partistöd som 5 av 8 partier försöker att inte det ska framkomma. Nu låtsas man inget veta i partipartitopparna. Det är bara mygel vi ser och speciellt nu i valtider. Rösta på katten vetja, eller något annat husdjur. då vet man då vad man röstar på.

Vi skulle behöva en mindre revolution i Sverige. Sparka alla falska satar. Lägga ner offentliga byggnader, de som Bolund MP vill sätta solceller på taken på för 40 (bortkastade) miljarder.I Sverige är de flesta undermåliga styra landet.

Jag dånar

Det råder absolut ingen brist på olja i världen. Det ser vi ”bara” i Sverige när man kan elda upp 70 000 L/timme. Det är bedrägligt och närmast ett packe och skumrask vi fått inom den svenska gränsen som styr landet. Fast nu är väl alla gränser borttagna, är det därför allting spårat ur och blivit så dyrt?

Myndigheter som ska följa prisutvecklingen måste själva blivit mutade. Just nu och under lång tid har prisökningarna skjutit i höjden på det mest onormala sätt. Sverige, en demokrati? Snarare en anarki.

Vi har verkligen fått ”gränslösa” priser.