Otroligt farligt (obetänksamt) använda uttryck och utfästelser man inte kan leva upp till

Vad har man gjort under de tidigare åren vad beträffar den grova brottsligheten, man har utmanat den. Uttryck som ”samhället är starkare”, ”bakom lås och bom” osv. Det började dåligt för förra regeringen när man utsåg f d chefen för försäkringskassan Dan Eliasson till rikspolischef. Ett bland många dåliga beslut som gjordes och varför vi nu ser resultatet av. Sedan den utsedda justitieministern också bara hade en lösning och det var att bura in och sedan fylla på de redan överfylla fängelserna. Nå hur blev resultatet av det? En Socialistisk regering med rötter i arbetarrörelsen ska inte syssla med brottspolitik. Det måste finnas en djupare grund i hur man bekämpar brott, grova brott och gängkriminalitet. Man har gjort det alldeles för enkelt för sig och det vi nu ser är resultatet av det. Sedan kallade de sig ”feministisk regering” till vilken nytta var det? Har vi inte i Sverige redan något som heter människors lika värde och jämlikhet över könen? Sedan också har man lagt allt krut på miljö- och klimatpolitiken som nu lett till vad vi upplever med elpriserna och även allt annat som vi är beroende av som fördyrats rejält. Den föregående regeringen skulle aldrig fått fortsätta regera under så lång tid. De förstörde mer än de gjorde nytta. Det verkar som man inte har några kunniga politiker längre inom Socialdemokratin eller att den är gammal och förlegad. Tiden har gått förbi och deras politik stannat av i en förgången tid.

Sämre än vad det nu blivit, tror jag vi aldrig haft i Sverige. Det kan inte blivit över en natt.

Det blir också nu stort tryck på den här regeringen som utlovade ”de skulle få något gjort”.

Hittills har det blivit ännu sämre. Men okej, de måste få längre tid på sig för att göra någon direkt utvärdering.

Jag tror det blir svårt komma tillbaka för Socialdemokraterna i regeringsställning när nu också Centern får sin nye ledare och hur kommer det fungera alltsammans och tillsammans med både MP och V? Någon ny stjärna ser jag inte den nye C-ledaren och något parti för bönder är det definitivt inte längre och har aldrig varit under lång tid. Vilka nu de tänker fånga röster från kan inte vara så svårt förstå. Men naturligtvis, problemet är inte mitt, varken hur den här regeringen tänker lösa problemen, eller hur S tar sig an den situation de befinner sig i som oppositionsparti.

I vilket fall verkar nu ”gängen” tagit över, precis motsatt till vad man sa och det är inte trevligt med nyhetssändningar där bara inslag från gängen visas. Det verkar bara bli värre och värre. Handgranater i trappuppgångar utanför dörrarna där människor bor. Folk/boende är ju jätterädda och skärrade och hur kan det blivit så här i Sverige? Det är också deprimerande för hela svenska befolkningen då vi ständigt ska bli påminda om detta. Det blir en nedåtgående spiral för hela befolkningen när inte något positivt genomlyser tillvaron. Sverige har hamnat i ett jättedåligt läge.

Hur blir det mad Nato och ÖB som tror sig vara en hög militär som skulle redan ingå. Det har hänt för mycket inom Polisen, allt tjafs där Staaf verkar vara ett rullande liggunderlag mellan olika män. Nu är det ÖB som tagit över. Naturligtvis är privata affärer mellan människor helt tillåtna oavsett vilka befattningar man har. Men visst är det en soppa och pågått under en längre tid, ända sedan Löfven regerade. Den nuvarande Rikspolischefen kan man fråga vad han duger till.

Hur kommer det gå med Nato och hela skiten?

Farsen Sverige verkar fortsätta och gängen har nu definitivt tagit över. Samhället är svagare.

Morsning

En kommentar

  1. edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

    Betr. koranbränningen av Paludan anser jag endast han är en provokatör och förvärrar bara motsättningarna. Helt olämpligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.