Trafalgar square

Dagens skolminister, i alla fall utseendemässigt. Lika oduglig som hon ser ut?

Har hon inte varit med och förstört skolan längre bakåt i tiden, hur ska hon nu kunna upprätta den? Löjligt.

Det börjar redan knaka rejält i fogarna för den här regeringen. Nu måste han som skulle fixa allting och ”få någonting gjort” kalla in oppositionen för hjälp.

Bedrövligt hur regeringen ställt det. Är den på väg sabba Nato?

Kärnkraften visar sig vara lika osäker som vindkraften. Ringhals 4 som stått sedan i höst för uppgedd reparation och skulle komma igång i januari i år och sedan ändrades till i slutet februari har nu blivit 19 mars. Hur hade det varit med de gamla reaktorerna som lades ned, förmodligen bara reparationer och därmed stillestånd tillika till jättestora kostnader. Kärnkraften och förhoppningarna till den kan man glömma. I alla falla den här regeringen om man tror sig få igång den på nytt. Det ligger, om det blir in i nästa decennium.

Högern gastar och gapar och får ännu mindre gjort. Nu är det värre än någonsin och man skyller på invandringen och invandrarna, men oftast är det ju dessa som själv drabbas. Man har fått till att allt är invandrarnas fel och därmed blir alla invandrare måltavla för hat mot sig. Det är en lika farlig utveckling.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.