Hur gick det, alla som gapade mot vindkraft…

Av , , 4 kommentarer 13

…nu har civilminister Erik Slottner förvärvat aktier i just en sånt projekt, vindkraftsprojekt. Då duger vindkraften helt plötsligt.

Att KD är ett tarvligt parti i mina ögon, liksom hela den här regeringens politik måste fler än mig börjat förstå. Sverigedemokraterna bedriver ju bara en populistisk politik som Kristersson godkänt till punkt och pricka och som han själv och hans parti förlorar på. Rätt åt honom och M.

Att de sedan inte tar ansvar för Sverige och Sveriges alla folk gör inte saken bättre. De ser om sitt eget hus först och främst. Då kanske många säger, vem gör inte det. Men det är en viss skillnad sitta i en regering och företräda ett land än att vara en ”vanlig” medborgare.

Nä jag ger inte mycket varken  för KD eller någon annan i den här regeringen. Den lurade åt sig makten och nu får de vackert styra landet som går ner sig alltmer. Givetvis behöver de inte ta ansvar för det, det får Sveriges hela befolkning lida för och det är också dessa som får betala notan.

Det var likadant när Reinfeldt styrde, deras politikerskara såg till själva att det kunde göra sig mer förmögna än vad de var innan. Vi har tydligen bara fått in ren dynga i svenska politik. Från kommunal- upptill regeringsnivå.

Om inte den här regeringen kraschlandar vore det konstigt. Så mycket förljugenhet har sällan skådats.

Under Tysklands storhetstid under nazisterna var också nazisterna mäkta populära. Ska vi gå samma väg nu här i Sverige?

En solrosregering. Spretar i alla riktningar.

Det våras för Hitler…och samtliga borgerliga tiger och samtycker.

Har S kallats maktgalna och sugna på makten är Kristersson och M ett strå vassare. Han är beredd böja sig för en nazistisk kultur för att få sitta högst upp. Hur länge?

Hela tillställningen måste ses som komisk och S bara stärker sitt grepp. Precis motsatt vad Kristersson och regeringens avsikt skulle vara. Miljöpolitiken verkar också slå igenom. Skogsavverkningar stoppas på löpande band. Det är jobbigt för alla som heter M och försöker leva i en glädjeyra. Sakta, sakta smulas deras visioner sönder och kvar står de där in på bara skinnet efter en misslyckad politik.

När har Sverige stärkts av högerregeringar? Nu får de i alla fall göra rätt för sig. Patrasket.

I Sverige har vi yttrandefrihet, än så länge. Får den här regeringen fortsätta i den linje de är inne i, kan det snart vara ett minne blott.

Se på alla ledare världen över och jämför hur delar av den här regeringen kan resonera liksom deras följare. Den f d store ledaren i väst, Donald Trump kan vara en som uppviglade folkmassorna att storma Capitolium. Nuvarande framröstade ledaren i Argentina likaså, kallad Dåren. Vi vill väl ändå inte ha det så i Sverige? Eller är det det som allt går ut på, att förvanska våra demokratiska regler intill anarki med förljugenhet av en förljugen regering?

Att en gammal avdankad pösmunk som Liberalen Johan Pehrson fick chansen igen och där partiet i alla tider sägs ha stått för liberala idéer (vad det nu kan innebära?) och hänger sig nu sitta i en regering som skulle styras av motsatta krafter säger inte lite. EU och Nato är väl numera frälsaren för detta parti, som aldrig värnat om ”småfolket” vad det nu kan innebära. Under tiden när Reinfeldt hade makten har jag för mig Johan Pehrson var rättspolitisk talesperson och innehade den tjänsten. Då lät han som nu Sverigedemokraterna gör, även M och hela den här regeringen. Sedan efter det åkte han själv dit för en kriminell handling, körde rattfull, eller rattonykter. Fint av en sån rättskaffens man. Det verkar alla glömt nu och nu sitter han åter i en regering.

Skattefiffel och närmast en smått korrumperad regering är de som nu har regeringsinnehavet. Nu verkar alla tiga och tro de ska slinka igenom obemärkta. Så fan heller.