Vilka är de verkliga ”trollen”?

Om de nu finns? Saken är väl att troll inte finns, det är bara något som uppkommit i vår fantasi, likaså häxor. Ändå har människor blivit mördade på brutala sätt, främst under- och inte minst den kristna världen var oftast upphovet till detta – häxbränningen.

Vilka är då de verkliga trollen i vårt nuvarande samhälle? Jag tror de är de som tror elektrifieringen skulle vara lösningen på (alla) problem som idag finns. Att främst elektrifieringen av våra fordon (samtliga) skulle vara framtiden. Det vi nu går igenom och främst den föregående regeringen drev hårt och som nu är i opposition är väl de egentliga trollen.

Vad ska alla kriga med som nu krigar och hur ser deras framtidsvisioner ut. Israel hur tänker de sig försvara sig, eller hur tänker de sig framtiden om de inte skulle finnas de avancerade vapen de nu har som gör att de kan kuva sin motståndare. Samma sak med ryssarna.

Världen går i 2 skilda riktningar, de som tror och inte och här menat utvecklingen med elektricitet. Är inte bara alltsammans en blind dröm?

Vad vill EU och vilka medel tänker de förfoga över i framtiden och själva de som bestämmer här vilka verklighetsuppfattningar har de över befolkningen i allmänhet när de själva kan kvittera ut 400 000/mån?

Det är klart någonting är verkligt snett här, med alltsammans och att världen skulle bli avsevärt bättre om den här idén går igenom helt – drömmen om att ändra vårt klimat.

Vilka är det som idag är drabbade av vad vi kan se som oftast relateras klimatförändringarna? Är det inte främst just de länder som nu gått ihop med ryssarna och de s k Bric? Är det dessa vi ska hjälpa, eller tror oss förändra i klimatet till det bättre?

Det här går ju stick i stäv med vad vi får höra och hur vi ska bete oss. Jag tror på vad jag vill, oavsett vad de svamlar om nu inför EU-valet.

Jag tycker just klimatfrågan och allt den handlar om står mig upp i halsen.

Jag ser bara positivt till om vi här får det varmare, kortare vintrar och därmed en behagligare tillvaro. Varför flyr människor hit, till vår västliga del och Europa? Är det för att de förgås av klimatet, hettan, värmen eller för deras dåliga och odemokratiska regimer? Jag är övertygad av det senare.

Hur man än röstar, eller inte alls här menat EU-valet är det väl knappast några partier här eller hur de är samlade, som inte vill att Ukraina ska bli fritt. Eller finns det ”troll” här som tycker motsatsen och står på ryssarnas sida?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.