KD: Fler gruvor måste till.

Näringsminister Ebba Bushs KD vill ge tillstånd öppna ett hundratal (eller omkring) nya gruvor i Sverige. Det är viktigt för den gröna omställningen säger hon.

Extra viktigt givetvis inför EU-valet där KD riskerar åka ur och när hon samtidigt (låtsas) värna om den gröna linjen. Det nya miljöpartiet helt plötsligt.

Spelar det någon roll vilken regering vi har i Sverige när alla oavsett vill uppnå den gröna omställningen. Låter bra, men det vi ser eller kommer bli kan bli en total miljökatastrof och det som ligger bakom alltsammans är EU:s direktiv.

Europa har kämpat i krigen (Sverige inte direkt) och var det inte därför EU kom till och att vi där skulle ansluta oss för att bevara freden. Välfärden eller hoppet om den, ännu bättre än vad de redan rika har är målet.

Det går stick i stäv med vad som egentligen behövs. Om varje människa nu som lever nästan i sus och dus och med enorma tillgångar/resurser minskade ner skulle inte världen må bättre bara av det?

Jag vet inte om världen blir bättre med det vi nu håller på med. Ska Sverige bli ett enda stort gruvhål?

Sedan säger man speciellt laxen, den odlade och mestadels från Norge kan vara direkt farlig äta för mycket av. Jag har tidigare själv påstått jag är i någon mån allergisk mot odlad fisk över huvud taget. Det är vad jag tror. Matfrågan, utfiskningen och havens miljöer är redan hårt ansatta och ännu värre kan det bli. Finns naturligt uppväxande fisk kostar den en förmögenhet. Samtidigt har vi blivit uppmanade äta mer fisk.
Världen verkar gå i fel riktning. Rösta i EU-valet är det inte samma sak som att legitimera EU och det översittare som parlamentet ändå utgör. Här finns inga frågor som skulle gynna småskalighet. Främst är det kontinentens bönder som vill ha hela kakan. Ska vi ta all maten härifrån, transportera den hit till Sverige. Är det som kallas klimatsmart?

Kan endast en rejäl katastrof av något slag få upp ögonen på oss?

Hur hade man tänkt det minskade användandet av oljan när vi samtidigt flaggar för upprustning och större satsningar på vår krigsindustri när vi vet vad den drivs av – olja.

Hur blir trafiken bättre. säkrare med bilar (elbilar) som inte sällan har minst 500 hk. Är inte det en idioti alltsammans vi ser, hur kan det då bli bättre som vi kort sagt hjärntvättas in i?

Går vi mot vad egentligen nazisterna en gång ville. Ett Storeuropa? Är det madness allt det vi nu ser och upplever?

Är det återigen landsbygd/glesbygd som ska tillhandahålla materialet så städerna kan växa?

Turbulensen verkar total.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.