Susanne Helt enkelt

She´s back (hon är tillbaka)

 Det går inte att skylla på att det är genetiskt, att det inte finns tillräckligt med tid, eller att tekniken krånglar. Nej, det är bara att gå inåt och granska sig själv in i minsta hjärnvindling. För allt sitter i huvudet. Rädslor, komplex, känslor, ja, allt. Till och med detta mitt motstånd att skriva när jag inte är piskad att göra det.

Jag har verkligen försökt analysera detta. Beror det på att jag producerat text så gott som dagligen hela mitt yrkesliv? Vill jag inte ge mig in i något som kräver att jag återkommer någorlunda regelbundet? Är jag trött på att exponera mina texter? Är jag rädd för att folk inte förstår att jag skarvar lite,lite, ibland, och gör en historia bättre än vad den egentligen är?

  Antagligen så är det lite av allt. Men bakom detta allt, finns en sann kärlek till ordet och tacksamhet för möjligheten att bli publicerad. Så, till den enda läsare jag antagligen har kvar; I´m back! Och jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag tillät motståndet ta över.

Knölen som lämnade, återkom och snart slår ut i full blom, får symbolisera mitt bloggande hittills i år. (Bild:Gertrud Bertilsdotter)

2 kommentarer

 1. Birgitta Johansson

  Glad you´re back! Gillar dina korta kärnfulla inlägg och din absoluta kärlek till ordet!
  Hoppas att det går bra att jag sätter upp dig som länk. Det här vill jag nog inte missa!
  Själv känner jag mig lite trist men jag ska komma igen! Nya vyer, nya intressen, nya miljöer ska nog få fingrarna att ”spela över tangenterna”.Sedan deleta och snygga till förstås!
  Kanske skarva lite också – det gör du så rätt i!

 2. Susanne Wiklund

  Svar till Birgitta Johansson (2010-06-14 09:06)
  Hejsan Birgitta
  Slickar i mig berömmet likt en hungrig katt vid ett gräddfat i solen på en nyskurad trapp. Tack för att du tog dig tid att kommentera, och du får så gärna följa mig. Det är ett privilegium att bli läst.
  Susanne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.