Klubbarna taggar till inför helgen

 

I helgen är det fem klubbar som snurrar skivor på Teatercafeet under Umeå Open: Kapellet, Sockerbeat, Commotion, Rine og Line och Klubb Trubbel. VK ställde en och samma fråga till ett par av dem: Vad kan man förvänta sig av er klubb på Umeå Open? 

 

Klubb Trubbel: 

– Ni kan förvänta er att se oss från ett nytt perspektiv, under båda kvällarna tar oss till nya höjder med allt vad det innebär. Klubb Trubbel kommer bjuda på det bästa välkomnandet Umeå Open någonsin haft. Vi kommer att göra kön till en maxad fest och vi kommer garanterat sätta era danshjärtan i brand.

– För andra året i rad har vi experimenterat, sorterat och elektroniserat den bästa musiken vår planet har att erbjuda för att kunna tillfredsställa alla härliga festivalbesökare. Puss och dans, vi ses där och ingen annanstans!

 

 

Klubb Kapellet: 

– Vi tycker att Umeå Open är det yttersta beviset på att våren äntligen är här och vi har längtat efter den här spelningen sedan söndagen dagen efter Umeå Open 2011. Det man kan förvänta sig av oss är den känslan som man har när man har dansat hela natten, efterfestat till tidig morgon och är på väg hem i vita tygskor, på torr asfalt, med solen i ögonen och med känslan i bröstet av att livet är en jävla succé. Precis DEN känslan kan man förvänta sig av oss, fast tonsatt. 

 

Club Sockerbeat: 
– Club Sockerbeat är distade synthar, avgrundsdjupa bastrummor och bländande stroboskop. Club Sockerbeat spelar musiken man vill dansa till. Club Sockerbeat är en show man inte vill missa. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.