Vad avgör valet för dig?

Många av länets lokalpolitiker är flitiga bloggare. Men vad bloggar de om så här i valtider? En titt på de blogginlägg, under kategorin politik- och opinionsbloggar, som skrivits i går och nu på tisdagsmorgonen visar att ämnena skiljer sig åt. Lennart Holmlund (S) ställer sig frågan om Anders Borg (M) ljög vid KU-förhören angående Nuon-affären, Nicklas Sandström (M) skriver att ett minskat utanförskap innebär mindre tryck på vården och Nasser Mosleh (MP) skriver att det är illa att vi riskerar att få ett kärnkraftverk 20 mil från Umeå och vill att Umeå kommun, med Socialdemokraterna i spetsen, ska ta avstånd från kärnkraftverket.

Skärmklipp2

Vård, Nuon-affären och kärnkraftverk – frågor som i högsta grad är aktuella. Kommer någon av frågorna avgöra höstens val? Eller blir det ekonomin, jobben eller frågan om vinster i välfärden som blir avgörande? Den 14 september vet vi.

Men vad avgör valet för dig? Vilken fråga tycker du är viktigast på det lokala respektive nationella planet? Kommentera gärna i kommentarfältet här nedanför.

2 kommentarer

  1. Nisse

    Demokrati är en viktig fråga för mig! Jag vill kunna rösta på politiker, som också tar sitt ansvar när situationen så kräver och inte hänvisar till tjänstemän eller andra, som jag inte har möjlighet att rösta fram. Jag kan också tycka att det är rimligt att våra förtroendevalda inte belastas av svag, egen ekonomi, när det ska sköta våra pengar och helst ska de heller inte begått brott, framför allt inte nära i tiden.

  2. Nisse

    Demokrati är en viktig fråga för mig! Jag kan också tycka att det är rimligt att våra förtroendevalda inte belastas av svag, egen ekonomi, när de ska sköta våra pengar och helst ska de heller inte begått brott, som våldsbrott eller egendomsbrott, framför allt inte nära i tiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.