Landsbygdare.se

Svarta och gula färgerna

Under höstterminen lånade jag en svart och gul bok som fanns i hyllan #garanteratbraböcker på det lokala biblioteket. Anledningen var främst för att se om det var något jag kunde använda mig i årskurs åtta då boken var skriven av fyra åttondeklassare och deras lärare. I slutet av boken finns beskrivet hur man i skolan infört en skrivprofil och använt elevens val-tid till att skriva boken.

Det svartgula fick mina tankar att gå till den senast lästa boken i samma färger som jag läste tillsammans med min fantastiska klass sex i Gräsmyr skola. En klass som läste många böcker och nu går i just årskurs åtta. Fina minnen.

 

Övrigt: Heja Skellefteå AIK!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.