Landsbygdare.se

De effektiva – en bok för alla politiker och personalansvariga inom kommuner

Dagens boktips för alla politiker och tjänstepersoner med personalansvar inom kommuner är ’De effektiva’. På ett mycket pedagogiskt sätt förklarar Åsa och Marcus välfärdens spelregler och inre väsen. De skrev boken redan 2019 och har under en längre tid ingående granskat välfärdsarbetarnas tillvaro och samtliga landets kommunala budgetar. De tillhör numera en ideell förening och driver partipolitiskt obundna tankesmedjan Balans och är även aktiva twittrare.

2020 kom boken ’De lönsamma’, om uttag av vinster från välfärden.

 

I förra veckan släppte de en rapport som heter ”Stolpe ut!” som handlar om de senaste 30 årens kollektivavtal för lärare.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.