Tillbaka i Sverige

Nu är vi hemma igen efter ett antal dagar i Serbien. Ingen av oss som deltog visste särskilt mycket om vad vi gav oss in på när vi reste iväg i tisdags. Men vi återvände fylld av nya upplevelser och många nya vänner. En mycket spännande och kompenshöjande vistelse med otroligt mycket skratt och gnasiga språkförväxlingar (serbiska, engelska, norska, svenska i en salig blandning)
Jag vill rikta ett SUPER TACK till mina reskompisar Nina (Mini) Edebro och Pontus (Pocahontus) Wonkavaara som har varit helt fantastiska ambassadörer för Vännäs.
Tanken med bloggen var att vi skulle blogga regelbundet och rapportera om vad vi gjorde men det funkade inte riktigt som vi hade tänkt oss. Det var mycket svårt att hitta en dator med internetuppkoppling just på de få stunder vi hade möjlighet. Visserligen har många serber dator hemma men just i de hus vi bodde fanns inga datorer vilket gjorde det besvärligt för oss. Men vi får väl berätta så här i efterhand. Men vi tar det en annan dag…just nu vill jag helst uppsöka sängen efter att ha varit på resande fot sedan kl.04.30 i morse.

Victoria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.