Värdskap i världsklass!

Befinner mig just nu på Kloster Hotellet i Vadstena…i en rum som en gång tillhört en nunna. Inredningen är gammal och det är inte utan att man i sitt stilla sinne undrar vilka tankar som vandrat genom detta rum och vad dessa väggar bär på för hemligheter.

Jag är på en studieresa med Umeåregionens projekt "Vi flytt visst". Dagen började med lite strul redan i den arla morgonstunden. Den taxi som var förbokad kom inte!

Vilken tur att jag har en sådan fantastisk man där hemma som snabbt ryckte in och sa skynda på…jag löser problemet! Detta resulterade i en snabb resa via Vännäs för att hämta upp min reskompis och därefter med ilfart in till Umeå och flyget! Vilken tur att personalen visade förståelse och lät oss checka in trots att vi kom aningen för sent. Tack för det Norwegian!

Efter att ha anlänt till Stockholm blev det ett par timmars minibuss färd till Valdemarsvik för att träffa en rad personer som berättade för oss om hur de arbetar med aktiv flyktingmottagning. Mycket intressant! Tack för det Valdemarsvik!

Sen bar det iväg till Vadstena för att mötas av två eldsjälar som dels berättade om sin resa samt om hur de i denna kommun jobbar med att öka inflyttningen till kommunen!

Kl.22.30 så bjöds vi på en sakral kyrkokonsert. Helt otroligt…en man som ställer upp kl.22.30 en torsdags kväll i november och genomför dels en presentation av kyrkan och sedan en särskild konsert för 6 personer från Umeåregionen…det är vad jag kallar VÄRDSKAP I VÄRLDSKLASS!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.