Shoppinghysteri

För tredje året i rad besökte jag idag mellandagsrean i Umeå på. Och samma sak undrar jag varje gång…varför gör jag detta?

Det är som om folk blir helt hysteriska så fort de ser de röda reaprislapparna!
Varje gång jag utsatt mig för detta så tänker jag ALDRIG mer….men så tjatade tonårstjejerna här hemma och vill absolut in "bara en snabb sväng". I år var det nyårsklänningar de skulle införskaffa. Vår uppgift var att agera taxi…

Det är helt otroligt vad folk handlar! Var är den där lågkonjunkturen alla pratar om?
Inte syns den då till i mellandagsrea tider i alla fall. Men visst det är ju faktiskt smart att ge bort presentkort i julklapp och sen kan de som fått dessa få dubbelt så mycket för samma peng jämfört med om givarna köpt presenterna till fullt pris för ett par dagar sedan. Men det är ju jobbigt att armbåga sig fram om man vill ha något speciellt. Själv var jag ju som sagt var inte ute efter att shoppa alls och det var ju tur. Jag hade inte velat stå i timtal i kö först till provhytter och sen till kassan.

Men tjejerna var i alla fall nöjda då vi begav oss hemåt igen….nyårsklänningarna är fixade! Efter att på vägen hem landat hos svågern som fyller 50 år idag (grattis Hans) för att äta lite smörgåstårta så känns det ganska skönt att komma hem till hemmets lugna vrå igen. Ikväll blir det en slökväll framför tv:n skulle jag tro!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.