Som en julgran

Har tillbringat några timmar hos frissan idag. Skönt att bli lite ompysslad! Egenltigen borde  vi göra som i många andra länder…att man går till frissan för att tvätta håret, göra inpackningar, få hårbotten massage och fixa till sig. I vissa länder går de ju till frissan flera gånger i veckan! Men det är klart det skulle man ju inte ha råd med! Men erkänn att det är skönt att bra bli ompysslad en stund. Dessutom är det en bra avkoppling…man kan ju liksom inte göra annat då man är där och tvingas att varva mer lite!

Men tänk vad man får stå ut för att fixa till kalufsen. Tur att det är få som ser en när man sitter i frissörstolen. Efter att ha färgat håret så skulle Anita fixa lite slingor. Och detta genom att linda in vissa partier av håret i stora julröda planka papper (ja efter att ha smetat i blekningsmedlet förstås).

Jag kände mig som en julgran med platta kulor istället för de vanliga runda. Men efter verkningstiden så blev det "julgransplundring" och de röda pappren åkte av och det var bara att skölja ur och styla till det hela….klappat och klart!

Tack Anita för att du förgyllde min eftermiddag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.