Nytt år och nya tag

Ett helt nytt decenium har öppnat sina portar. Och genast undrar man vad som kommer att hända under dessa 10 år. Om man blickar tillbaka så upptäcker man att de senaste 10 åren har gått mycket fort!

Mina föräldrar har alltid sagt att åren går fortare och fortare ju äldre man blir. Jag har alltid tyckt att det har låtit mycket märkligt. Ett år är ju ett år, men sina 365 (eller 366 dagar) och det har ju alltid lika många timmar, minuter och sekunder per dygn.

Men det är inte utan att jag börjar förstå vad de menade….åren går bara fortare och fortare…..betyder det att jag börjar bli gammal?
När jag för ett par veckor sedan var inlagd på "lassa" så diskuterade mina läkare huruvida jag var ung eller medelålders. De kom tydligen fram till att jag var medelålders (även om en av läkaren som var född samma år som jag inte höll med om det och tyckte att jag var ung). Känns konstigt att vara medelålders….hjälp jag håller på att bli gammal. Men sånt är livet man blir ju trort allt ett år äldre för varje år so mgår och det är ju inte mycket man kan göra åt det. Det är ju trots allt lika för alla, så i detta fall kan man ju säga att det råder en rättvisa i världen!

Nu gäller det ju att ta till vara på den tid man får på denna jord och göra det bästa av sitt liv. Och i dessa tider av nyårslöften är det ju alltid så lätt att lova mer än vad man kan hålla. Jag har valt att inför detta år lova en hel rad saker för att förända det som jag inte tycker känns bra men jag har också lovat att behålla alla mina löften för mig själv. Så min omgivning får väl klura lite på vilka som är mina löften detta år! Föhoppningsvis kommer det att märkas både privat och yrkesmässigt!

Gott nytt år till alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.