Nu far vi snart

Snart bär det iväg till Egypten.

Ikväll åker vi till Stockholm, sover där och sen bär det iväg tidigt imorgon bitti. Hela familjen ska med plus min snart 79 åriga mamma. Det känns kul att hon hänger med oss. Hon gillar ju att resa men det har ju inte blivit mycket av detta på senare år efter det att pappa blev sjuk. Jag önskar att han hade fått några år till så att vi alla tillsammans kunde göra denna resa. Men det känns härligt att få möjlighet att resa med mamma i alla fall och sätta lite guldkant på hennes tillvaro!

Det ska bli skönt för oss alla med…miljöombyte, sol, bad och avkoppling.

Men en vecka går ju så snabbt och man hinner väl knappt fatta att man är där förrän man ska hem igen.

Har just fixat med det sista innan resan….katten ska ju ha tillsyn och det är tur att vi har Håkan som lovat ställa upp och sköta katt och hus. Nisse kommer att bistå med snöskottning om så skulle behövas. Tack Håkan och Nisse….ni är guld värda!
Det är tur att man har dem som ställer upp….man vill ju inte lämna sitt hem vind för våg. Men nu kan vi känna oss helt trygga!

Egypten ska bli en helt ny upplevelse. Jag har hört mycket gott om resmålet, men det gör ju också att förväntningarna ökar. Sen får vi ju bara hoppas på att vi får bra väder och att ingen råkar ut för något oplanerat. Men det ska nog gå bra!

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.