Hemma i Sverige igen

Så var ledigheten slut och vi är hemma i Sverige igen efter en veckas äventyr i Egypten. Skönt och sorligt på en och samma gång!

Tänk vad en vecka går fort. Först planerar man, bokar och längtar och tänker att en HEL VECKA = EN EVIGHET. Med "hips vips" har veckan gått och man ska tillbaka till verkligheten igen.

Anlände Umeå City Airport i morse vid halv tio och sen bar det iväg hem med väskor och barn och  raka vägen på jobbet.

Tänkte att det är nog en bra tid att resa bort så här i anslutning til julovet….rätt lugnt på jobbet och så. Många brukar ju passa på att vara långledig. Men i år verkar det som att ALLA har jobbat och mailat just till mig…vilket innebar att i min mailbox fanns 150 mail som samtliga väntade på svar (och många med förväntningarna om att ha fått svar med vändande mail). Tur att jag lagt in ett autosvar om att jag inte var tillgänglig förrän idag.

150 mail….bara på några dagar och dessutom mitt under jullovet. Jag har tillbringat hela dagen med att läsa, agera och svara på mail. Men nu när detta är avklarat kan jag kanske imorgon komma igång med det jag egenligen hade tänkt göra idag.

Men man ska väl vara glad att det finns så många som söker en…det visar ju att man behövs på jobbet då så många vill ha kontakt med en i olika ärenden.

Nu ska jag ta itu med att packa upp lite väskor…inget kul att packa upp…mycket roligare att packa ner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.