I väntan på stormen

Sitter och kurar och filosoferar i väntan på den utlovade eller ska man säga den förvarnade stormen som tydligen ska komma!

Å ena sidan kan jag tycka att det är mysigt när stormen biter i knutarna och det viner i buskar och träd. Men å andra sidan så är det ju inte så kul om man måste ut i ovädret. Och det är ju alltid så att ett oväder inte kommer på helgen då man är ledig och kan sitta inne och "uggla". Utan det kommer ju alltid när man har som mest omkring sig och bara måste iväg.

Imorgon ska jag lämna "Peggy" (=vår ena bil) på verkstan. Jag har med andan i halsgropen kört till och från jobbet måndag och tisdag med en bil där kopplingen har pajat och det känns som om man nog inte borde köra med den alls.

Har försökt att ta mig rullande till och från. Till jobbet går det ju bra då är det ju mycket utför. Men hem =  8 km uppför! Men jag har i alla fall klarat det dessa dagar och imorgon har jag ju ingen lust att bli stående i snöstormen i någon driva. Det är ju så att om det går tungt så tycker nog inte kopplingen att det är så kul.

Så det blir väl på med "täckisarna" och ner med luvan, hålla tungan rätt i munnen och hoppas att bilen håller ihop hela väge till verkstan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.