Söv mig!

Hade hysterisk huvudvärk igår kväll…kunde inte sitta upp…kändes som om huvudet skulle ramla av! Fick först vanliga alvedonmen det funkade inte alls, då fick jag något annat mer effektivt. Somande och var som bedövad hela natten. Vaknade bara till när de med jämna mellanrum undersökte min granne "bakom drapperiet".

Tänk om de kunde söva en och sen fick man vakna upp igen då man var frisk och återställd. Så praktiskt det skulle vara! Då skulle de kunna göra alla obehagliga undersökningar medans man sov.

Men det funkar ju inte men erkänn att det skulle vara rätt praktiskt.

Söndag på lassa…det händer ju inte mycket alls här då…bara en lång väntan på måndagen då allt drar igång på riktigt igen.

2 kommentarer

  1. Barbro Johansson

    Hej Victoria!
    Jag känner verkligen med dig, har varit med om något liknande själv. Juli 2005 låg jag inne 3 dygn på neurologen för utredning, dom kunde inte sätta diagnos på min huvudvärk så jag skickades hem. Fick en stroke dagen efter så det var bara att åka in igen, då hamnade jag på strokecenter. Blev väl omhändertagen och utredd det fanns ett förträngning i vänster karoteskärl (halskärl) som troligtvis orsakat stroken. Så det blev operation och rensning(sotning) av kärlet. Eftersom jag har hjärt-kärl problematik i generna så var det dags för hjärtinfarkt i höstas. Jag tänker på dig!

  2. Desirée

    Sluta ha tråkigt. Sluta tänk på jobbet och eventuellt annat som förfaller utan duktig, effektiva dig. Vila dig frisk. Unna dig att bara vara. Och var tacksam över att ditt goda humör och din humor kommer att vara en stor hjälp i tillfrisknandet! Stor, varm styrkekram till dig. Och en blöt puss på kinden 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.