Smaklökarna

Mitt "söndagsmys" gick bra. Rabarber och jordgubbskompotten var helt fantastisk. Det var nog inte fel på mina smaklökar trots alls….det är nog fel på smaken på sjukhusmaten, Skickar ett extra tack till Fritz Sprung som tillagat anrättningen och levererat den. Tänk att det finns sådana fantastiska människor som gör en sådan osjälvisk insats för en sjukling bara så där helt utan vidare. Det värmer!

Jag har för övrigt ingen matlust alls. Detta visar ju bara att jag inte är riktigt frisk….jag som älskar mat i vanliga fall. Men att få äta hemlagad bärkompott lyfte min tillvaro.

Så var det måndag då och här ligger jag och kan inte annat! Skulle just nu ha befunnit mig på jobbet och bolagets styrelsemöte. Känns märkligt att ligga här och inte kunna resa mig upp pga blixtrande huvudvärk. Har fått piller som bara hjälper delvis. Har pallat upp mig i sängen till ett läge som gör att det inte gör så ont. Men minsta lilla jag ändra läge så är det kört. Jag får väl sitta i denna ställning idag då!

Väntar på att jag ska få flytta vidare till en annan avdelning för fortsatt utredande. Men jag vet inte när…bara att vänta och se vad som händer.

3 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Men kära hjärtanes..vad händer med dig. Låter inte alls roligt att ligga på lassa och man än inte har hittat något.
    Jag hoppas av hela mitt hjärta att du inte drabbats av stressymptom. Du är ju i farten rätt mycket.

    KRYA PÅ DIG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.