Sponsor sökes!

Ikväll fick jag besök av äldsta dotterns svärmor Lotta (skit det låter ju som om jag är jättegammal).

Ja, ja bara att inse…jag håller nog på att bli gammal! Men i alla fall….Lotta kom med två tidningar i ett litet paket. En tidning om mat och en tidning om heminredning.

= Perfekt….inte mycket  läsning men fantastiska bilder och en massa inspiration! Jag har ju fortfarande mitt högra öga förlamat och instängt i en ögonkammare vilket gör att jag inte orkar läsa så länge utan fort blir trött i ögonen.

Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla in heminrednings tidningen. I denna fanns ett stort repotage om "Romantiska badrum". Vi har ju länge funderat på att bygga om vårt badrum här hemma, men varje gång jag för det på tal så verkar det som om mannen i huset plötsligt drabbas av någon form av hörselskada! Mycket märkligt!

Han morrade lite när jag visade honom tidningen nu i kväll. Detta är ett problem…jag vill men kan inte göra det själv och han kan men vill inte! Kanske kan det möjligen hänga ihop med att han jobbar inom "byggsvängen" och vet hur mycket jobb det blir om man ska stå ut väggar, bygga om och fixa ett större badrum?

Men det största problemet är nog att det kostar så himla mycket pengar. Just badrum och kök har ju en förmåga att dra iväg när det gäller kostnaderna.

Jag behöver en SPONSOR! Finns det någon hugad miljonär där ute i cybervärlden som har lite pengar över och har lust att glädja en familj?

Nej…misstänkte det…inte en miljonär så långt ögat når…..jag får nog fortsätta att drömma ett tag till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.