Sjukbesök

Fick ett sjukbesök idag….Gudrun, Lena och Erik dök upp med en smörgåstårta i högsta hugg! Misstänkte att det var något lurt på gång då gubben tjatade på mig och ville att jag skulle kliva upp någon gång. Medans jag tyckte att det var väl ingen brådska. Det är ju söndag och sängen var ovanligt varm och skön och dessutom ska jag ju vila!

Men det var så himla kul med ett besök….det förgyller tillvaron att se att det finns de som tänker på en. Lätt att tro att man är bortglömd då man inte är på jobbet.

Erik hade dessutom med sig ett härvelkors som jag skulle få låna av hans mamma Karin (tack Karin för det). Nu kan jag härva upp allt det garn jag köpt och slipper riskera att det blir en stor knut och ett himla tjorv av allt!
Bloggandet är ju bra. Om jag inte bloggat och skrivit att jag saknade ett härvelkors så hade ju inte Erik kommit på att han kunde hjäpa till.

Nu ska jag nysta en stund och sen ska vi åka ner till mamma och hälsa på innan det är dags för att hämta yngsta dottern som kommer från "konfalägret" i Kvarnåsen där hon varit i helgen.

Därefter är vi bjudna på tacosmiddag hon Jonsson i Vännäsby…så himla skönt att slippa laga mat. Det är ju lite svårt att laga mat då man bara har smaklökar i funktion på halva tungan…kan ju bli lite si och så med kryddningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.