Ont Ont Ont

Varför denna hysteriska huvudvärk?

Igår kväll var vi bortbjudna på middag till dotterns svärföräldrar i Vännäsby. Fantastiskt trevligt och gott men jag insåg också att jag är långt ifrån frisk! Ibland måste man ju utmana sig själv för att se vad man klarar av.

Jag hade ju redan tidigare upptäckt hur ljud och ljuskänslig jag är, men att jag skulle uppleva alla ljud på detta sätt hade jag inte trott. Vi var 10 personer som skulle äta tillsammans och typ alla pratade hela tiden och det blev alldeles för mycket för mig.

Det känns ungefär som om alla sitter i en gammeldags kaffeburk och pratar. Alla ljud liksom förstoras upp och blir "plåtiga". Efter ett par timmar var det som om huvudet skulle explodera och jag bara ville till en tyst vrå.

I natt har det varit helt omöjligt att sova….har vandrat omkring, tagit värktabletter och snurrat och vänt mig i sängen. Idag känns det som om huvudet är bedövat!’

Ska börja jobba havltid idag. Som tur är så ska jag jobba hemifrån och kan på så sätt undvika alla ljud. Man kan ju dessutom jobba någon halvtimme åt gången och varva med sängläge om man jobbar hemifrån. Vilket är svårt om man är på kontoret. Så det är bara att kämpa på…

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.