Återbesök

Imorgon är det återbesök på lassa för min del. Gruvar faktiskt lite…känns lite jobbigt!

Det har nu gått snart två månader sedan jag drabbades av min ansiktsförlamning och jag är tillbaka på jobbet igen. Detta trots att jag inte är fullt återställd.  Varje dag är en kamp!

Man undrar ju hur länge en problemen ska kvarstå? Tänk om de säger att det ska vara i flera år eller ännu färre tänk om mina problem kommer att kvarstå hela livet!

Men man ska väl ta det lugnt. Jag är ju trots allt lyckligt lottad. Jag har ju hört om de som fått vänta i upp emot ett halvår innan förlamningen börjar släppa. Jag kände ju att den började släppa efter så där tre veckor. Nu kvarstår ju en del komplikationer som det kanske kan ta lite längre tid att läka för men jag törs ju i alla fall visa mig bland folk utan att de stirrar ihjäl sig!

Idag har det varit en kämpig dag…huvudvärken satt in redan kl.8.30 imorse sen har den bara esktalerat. Har nu petat i min en massa värkpiller och tagit ett varmt bad….det blir till att krypa i säng tidigt i kväll och hoppas att John Blund kommer snabbt!

2 kommentarer

  1. michael forsberg

    Håller tummarna för Dej.Önskar Dej all lycka om återställning,MEN du ska veta följande.En intelligent vacker rolig individ,ÄR fortfarande,lika vacker,intelligent och rolig oavsett förlamning eller ej!Lycka till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.