Lättrörd och tagen av nuet

Idag har jag varit till Missionskyrkan och lyssnat på min äldsta dotter som stod för dagens solosång. Vet inte hur många gånger under hennes snart 18 åriga liv som jag varit och lyssnat på hennes sång i olika sammanhang. Men varför blir jag så berörd? Jag borde ju vara luttrad! Ibland går det hur bra som helst men ibland händer det något…..

Och idag hände det….en bit in i den andra låten var det kört….kände hur tårarna brände. Texten i låten hade hon översatt och den rullades upp på en skärm, detta för att de som inte förstår engelska skulle kunna förstå handlingen. 

Jag tror att det var det som gjorde att jag blev extra berörd just idag. Jag kunde se hur de som satt i bänkarna blev berörda och hur tårar kom trillandes utefter deras kinder. En häftig upplevelse….att en text, en röst med inlevelse och Julias taktfasta pianospel kunde fånga NUET skapa eftertanke, skapa en magi!

Det är så härligt att se att människor ger sig tid att lyssna och att reflektera! Sätta allt i sitt sammanhang! Tack för att jag fick denna stund!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.