Behövs inget gym här inte

Att köpa träningskort är ju helt onödigt!

Se bara till att du har tonåringar, ett stort hus och en sjuk mor bosatt i ett eget stort hus. Då har du din fritid räddad och behöver inte oroa dig för att blir stillasittande!

Har nu tillbringat hela dagen med städing av två hus…först hos min sjuka mamma och sen här hemma. Tur att min underbara man var med och hjälpte till att städa hos mamma (sparade mycket tid på det, dessutom är det ju roligare om man hjälps åt). Men det verkar som om det aldrig tar slut ändå!

I förmiddags fick jag frågan:
– Har ni så mycket måsten…det är ju lördag?
Vilken korkad fråga…..det är ju bara på helgen som man har möjlighet att ta itu med de saker som man inte hinner under veckorna. Om man som jag och min man gör jobbar mer än heltid och dessutom många kvällar så hinner man ju inte så mycket under veckorna. Det blir inte så mycket tid kvar. Jag ska ju dessutom lappa, trixa och fixa för att få till att under veckorna, så att jag hinner med att hjälpa mamma med det vardagliga (skjutsning, shopping, mediciner och matlagning).

Man blir så förvånad då man hör en del på fredagen säga att det är så skönt för i helgen ska jag inte göra någonting…bara vara…..hur planerar de veckorna om de kan ha helger då de inte behöver göra någonting ..inga måsten!? Antagligen är det väl så att vi i vår familj gör något galet som inte får till dessa helger då man slipper alla måsten.

Jag bör nog se över min planering bättre och börja säga NEJ lite oftare (men det är ju inte alls så lätt….för vem ska man delegera till?)

Det är inte så lätt att vara "mitt i livet"…med krav från alla håll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.