Spridda bildelar

I många års tid har vi haft stora problem med ett jättegupp på vägen mellan Vännäs och Gräsmyrsvägen alldeles innan Hjåggsjö skylten.

Flera gånger har de försökt sig på att fixa detta genom att gräva ur. Men problemet är att de gräver bara just där guppet är. Och vad händer…jo guppet flyttar sig typ en meter och blir dubbelt så stort. Helt otroligt att de inte kan fixa detta ordenligt!

De senaste två åren har de inte ens försökt sig på att fixa denna knöl, utan nöjer sig med att sätta upp en varningsskylt. Denna skylt sitter uppe året om!

Just nu när våren kommer så blir denna gnöl helt galet stor. I år har det dessutom blivit en massa hål och sprickor på den andra sidan av guppet. Så när bilar och lastbilar kommer flygande över guppet lander de i värsta hålbanan. 

Det är ett under att det inte har hänt någon större olycka här. Vägen fylls under denna period av diverse bildelar som slagits bort i landningen.

Man undrar ju hur länge vägen ska måsta se ut så här…..troligen så kommer inget att hända förrän någon flyger av vägen och skadar sig….då först kanske ansvariga vaknar upp….skandal!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.