Sommargarderoben ses över

Lite kul är det att tjuvlyssna på mina ungdomars diskussion om sommargarderoben. De sköter ju alla sina inköp själva gällande både planeringen och ekonomin. 

Numera har de ju samma storlek på kläderna vilket innebär att de lånar kläder av varandra. För bara något år sedan var ju detta med att låna ut sina kläder en omöjlighet, mitt är mitt och det rör du inte. Men nu när de båda två sköter sina inköp helt själva har de insett att om de gemensamt kan komma fram till vad man behöver och planerar tillsammans så får de ju båda dubbelt så stor garderob.

Så just nu planeras det för fullt för sommarens inköp….kul att höra hur de tänker och hur de summerar och diskuterar. Det är ju en himla tur att de trots tre års ålders skillnad faktiskt har relativt liknande klädstil. Ska bli spännande att se vad de kommer fram till!

Det finns ju dock ett litet problem i att de använder varandras kläder….det är numera inte så lätt att sortera tvätten då man inte vet i vems hög man ska lägga kläderna. Nästa steg får väl bli en walk-in-closet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.