Uppåt väggarna!

Dagen har tillbringats med att kolla in tapeter.

Trodde imorse när vi åkte iväg att jag visste ungefär vad vi ville ha. Hade ju kollat och "provtapetserat" på alla möjliga webbsidor. Och hittat en del bra alternativ.

Men ack vad jag bedrog mig! Det var inte alls så lätt! Det var ju fullkomligt omöjligt att hitta igen de tapeter som vi sett på webben.

Det finns ju hur mycket som helst att välja bland. Jag minns när jag var liten och familjen åkte iväg för att köpa nya tapeter. Då fanns det si sådär 10 olika kataloger att titta i och det stod typ kök, sovrum osv på dem. Men nu är det ju helt hopplöst. Det finns ju 15-20 stycken kataloger från varje producent och man få inga som helst ledtrådar heller. var ska man leta?

Det blev inget inköp av tapeter idag….så himla synd…jag var ju på gång nu!

Det är sovrummet som ska snyggas till och det är ju bra om vi två som bor i detta rum är hyfsat överens och färg och form, vilket vi inte var idag i alla fall. Men efter moget övervägande och funderingar hit och dit så har vi nu kommit en bit på vägen….vi är i alla fall överens om vad vi inte vill ha. Så nu får vi jobba vidare med de olika alternativ som finns kvar. Måste in på webben och kolla om jag kan hitta artikelnummer på de tänkbara tapeter som vi sett där.

Hoppas att vi kommer till beslut snabbt så vi kan sätta igång innan min lust att renovera går över!

 

2 kommentarer

  1. Indranie Lennartson Shaw

    Lycka till!!! Jag är fortfarande nöjd med våran franska tapet i sovrummet, för inte att tala om resten av huset förutom köket. Några tips????

  2. Stefan

    Victoria! Vi har den perfekta lösningen åt dig när det gäller att förenkla tapet-valet: Den ena fattar alla viktiga beslut (Sara) och den andra utför jobbet (jag). Funkar väldigt smärtfritt… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.