Yes det funkade

I morse var jag lite orolig för att askmoln och annat skulle ställa till det för oss gällande att få upp kvällens föreläsare från Stockholm (med tanke på inställda flyg).

Men det visade sig att Galenkonsulten som vi bokat som underhållare denna kväll inte var så galen. Han hade nämligen sett till att boka om sig flyg så att han kom upp innan det att de hade hunnit stänga flygplatserna i söder.

Det blev en lyckad kväll där hotellets rotunda var fylld till sista plats. Kul att så många kom! Det var dessutom en bra blandning av företagare, tjänstemän, politiker och "vanliga vännäsbor".

Efter att vi ätit en god afterwork buffé (tack för det hotellet) och fått tillfälle att mingla och prata med varandra så kom Galenkonsulten alias Sven-Greger Mårtensson upp  scenen och genomförde en analys av Vännäs och utvecklingen av kommunen i framtiden. Genom att visa närmare 90 powerpointbilder på 20 minuter så skapade han en glad och uppsluppen stämning i salongen. Han presenterade många galna och kreativa lösningar på framtidens problem.

Därefter var det då dags för kvällens höjdpunkt = utdelning av priset till "Årets företagare 2009". Spänningen var olidlig…..vi hade lyckats bra med att hemlighålla pristagarens namn in i det sista. Alla verkade tycka att det var helt rätt företagare som stod högts upp på prispallen nämligen Melina Karlsson.

Det finns ju så många duktiga företagare i vår kommun och det är alltid svårt att utse bara en av dessa. Men Melina är en person som verkligen har förmågan att sprida sin entusiasm och sin entreprenöriella förmåga kring sig inom flera områden.

Vi brukar se till att det pris som utdelas är särkilt utformat utifrån vilken företagare som ska få priset. I år hade vi återigen anlitat Paul Hallbjörk (en annan duktigt Vännäsföretagare) för att utfoma priset. Han har av en gammal bilkylare gjort en tavla med belysning där han målat porträtt av vinnaren på framsida
(tack Paul för ett fantastiskt konstverk).

Nyfiken på priset? Besök så Melinas butik Poppins där den kommer att pryda väggen!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.