En bal på slottet!?!

Ja, vad är väl en bal på slottet? Den kan ju vara tråkig, värdelös och trist eller helt underbar! Något i den stilen sas i sagan om Askungen, Men det gäller inte för mig.

Nej, någon bal på slottet är det inte tal om utan mer en tvådagars konferens på slottet i Örebro. Det är detta som gäller för mig och Katarina idag och imorgon. (med lite tjuvstart med studiebesök igår)

Vi är på SKNT konferens. SKNT är en förening för Sveriges Kommunala Näringslivs Tjänstemän. Konferensen genomförs i någon kommun i Sverige en gång/år. Och i år är det Örebro som är värd (ifjol var det Malmö).

Den första dagen har varit mycket lyckad och givande med en blandning av föreläsningar, utställningar och erfarenhetsutbyte. En rad goda exempel och tips har också ingått. Men det som är bäst med hela denna konferens är att vi får tillfälle att träffa likasinnade. Alltså personer som arbetar med näringslivsutveckling. Ett ypperligt tillfälle att skapa nya kontakter, nätverk och att utbyta erfarenheter med andra. Det är nu vi inser att de problem vi arbetar med dagligen där hemma inte på något sätt är unika. Alla verkar kämpa med samma frågor och samma utmaningar.

Nu ikväll väntar middag och lite underhållning och framför allt nätverkande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.