Ett skruvat tempo

Har besökt mamma på lassa idag på förmiddagen, sen förbi affären och hem och tokjobba.

Imorgon ska nämligen yngsta dottern konfirmeras och det vär en hel del som ska fixas. En radda av släktningar och kompisar lär ju dyka upp här efter själva konfirmationen. Och man måste ju se till att de som kommer får något i magen.
Så det har varit ett himla hackande och skivande.

Men så kom jag ju på att "skit vad det ser ut här hemma". Vi håller ju på att renovera på övervåningen och möbler och prylar är placerade överallt i huset. Det är ju inte heller så lätt att städa då det står en massa saker på fel plats hela tiden och överallt. Det blir liksom en labyrint man ska ta sig förbi.

Men, men …vad göra….gästerna får väl ta det hela som det är! Huvudsaken är ju att det finns sittplatser och det gör det ju.

Nu ska jag kasta mig i duschen och fixa till mig själv innan det är dags att bege sig till kyrkan för den festkväll "sista natten med gänget" som anordnas med middag och under hållning för konfirmander, deras familjer, ledare och pastorer. Ska bli kul!

Sen blir det hem igen någon gång sent ikväll och då får jag vär ta itu med att baka tårtorna inför morgondagen (hann inte det idag på eftermiddagen som jag hade hoppats på)…men den som spar han har "jobbet kvar"…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.