Vilken hysteri!

Här om dagen när jag vandrade från SKL på Hornsgatan via gamla stan in till Stockholm centrum så var det som att vandra genom en bröllopsshop.

Detta kronprinsessebröllop har helt tagit över gatubilden i huvudstaden. Vilken hysteri!
Man kan köpa i stort sett vad som helst och allt har Victoria och Daniels foto ditklistrat.

Värst var faktiskt när jag passerade en man i gamla stan som stod och sålde kaffepaket som var inslaget i det offeciella papperet med kronorna på.
50 kronor skulle han ha för ett halvt kilo. Jag undrar, vem köper detta? Jag kan förstå att det finns samlare som köper tallrikar, skålar och vasen men ett kaffepaket!!!?
Det är ju en förbrukningsgrej…öppna…använda och kasta förpackningen (eller man kanske inte alls ska använda kaffet utan bara spara kaffeförpackningen som en minne).

Nej, det håller faktiskt på att gå för långt detta med detta bröllop. I månader har vi kunnat följa förberedelserna på TV och i tidningar. Det har varit en rad olika dokumentärer om kungahuset och dess historia. Visst det är intressant men just nu känns det faktiskt som om det ar blivit lite för mycket!

Min dotter sa igår när vi satt i bilen och de pratades om bröllopet på radion:
– Kan de inte bara ta och gifta sig nu? Jag bir så less på allt detta!

Jag tycker faktiskt lite synd och Victoria och Daniel….visst vill man bli uppmärksammad på sin bröllopsdag…men någon privatliv måste ju dessa personer också få ha! Man behöver ju inte följa dem varje minut och via media rapportera om vad de gör!

Men trots allt….Grattis på bröllopsdagen Victoria och Daniel…(i förskott)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.