Hipp Hipp Möhippa

Igår var det möhippa för Linda!
Transportmedlet för dagen var en buss med den chockrosa texten
"Lindaz girls on tour". Bussen var fyllt med ett glatt gäng tjejer och massa god mat och dryck samt en stackars busschaufför som tvingades genomlida spektaklet.

Det hela blev en lycked helkväll med start i Vännäs kl.13.30 och ett avslut sådär vid 03.30 tiden i morse! Det är vad jag kallar en helkväll…14 timmars umgänge.

På dessa 14 timmar hann vi med en hel del. Allt från kultur med antikshopping och glasblåsning till skytte, tävlingar, grillmiddag och karaoke till korvgrillning med uppfriskande nattbad.

För min del blev det inget nattdopp….min förkylning som jag gått och burit på en längre tid bröt ut och jag drabbades under kvällen av feber och tappade rösten. Idag kan jag inte få fram ett ljud…Skönt för famijen när jag nu tassar omkring i huset helt tyst!

Ett stort tack till alla som deltog och bidrog till en härlig kväll. Inte minst till Staffan som körde vår buss och som fick en extra lång arbetsdag.

Ser fram emot bröllopet som inte kan bli annat än en lyckad tillställning med tanke på gästlistan. Hoppas bara att jag fått tillbaka min röst innan dess annars blir det ju lite svårt att både vara vigselförrättare och värdinna denna kväll. Men det ska nog löst sig med min röst innan dess….bara jag lyckas vila rösten och vara tyst ett par dagar så! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.