Köp biljett till Stenbrotten

Idag drar Vännäsdagarna med gatufest igång och det verkar bli ett perfekt marknadsväder = inte för varmt och inte för kallt.

Jag ska själv ut och arbeta på gatorna mellan kl.12 och 18. Min uppgift är att för Vännäs Utvecklingsteams räkning sälja biljetter till Stenbrottet.

För er som inte vet vad Stenbrottet är så kan jag berätta att Stenbrottet är en arena mitt ute i skogen (mellan Bojnäs och Pengsjö). Ett gammalt stenbrott, ett sår i vår natur som utvecklingsteamet har för avsikt att omvandla till en konsertarena. 2007 genomfördes den första stora konserten här och då hade vi bland andra Abba showen Supertrouper på plats.

I år kommer vi att genomföra en stora konsert den 14 augusti. I år kommer bland annat följande att kunna beskådas; Renhornen, Roger Pontare och det stora dragplåstret är Gladys Di Pilar som har premiär på sin Tina Turner show i vårt Stenbrott. Förutom detta så inleds kvällen med Banda Margeritha (ett brassband från vår itlalienska vänort Cameri) och under kvällen kommer en rad olika lokala och regionala band att spela på pubscenen och som band mellan de stora banden på den stora scenen.

Har ni ännu inte köpt biljetter till denna kväll så vill jag uppmana er alla att genast göra det innan biljetterna tar slut. Det kommer likt 2007 att bli en magisk kväll.

För er som är osäker på var Stenbrottet ligger så var helt lugn…det kommer att gå bussar mellan Vännäs busstation och Stenbrottet så det ska vara lätt att ta sig till och från.

Passa på…kom och köp biljetter till Stenbrottet nu i helgen på Vännäsdagarna!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.