Orkeslös!!

Det är så konstigt….innan semestern planerar man allt man ska hinna göra under ledigheten. Allt som ska fixas här hemma och som man bara kan göra på sommaren, alla man ska hinna åka och hälsa på och alla goda middagar man ska bjuda sina vänner på.

När man till slut blir ledig tar det först en vecka eller två innan man fattar att min inte behöver kliva upp och åka till jobbet.

Sen tar det en vecka då man inte har lust till något och sen när den tredje veckan av ledighet börjar så börjar man gruva för att man start ska börja jobba.

Så är det i vanliga fall i alla fall…men i år blev det annorlunda då jag på grund av sjukdom inte har orkat någonting alls här hemma…orkar knappt gå i trapporna.

Allt som jag hade tänkt fixa med under ledigheten har liksom kommit av sig.
Ingenting blir gjort! Men nu börjar redan mina tankar gå till att "nästa år då jag får semester" då ska jag….och  så är man igång igen.

Men men så får det bli detta år…just nu handlar det mest om att orka dagen och att försöka få tillbaka krafterna igen!

För någon gång måste det väl börja vända!

En kommentar

  1. Barbro Johansson

    Hej Victoria!
    Jodå det vänder, det blir bättre. Men du verkar ha tömt alla depåer. Du är den typen av personlighet som tror sig ska klara allt, vi finns lite här och var. Till slut säger kroppen ifrån på alla plan. Ta det lungt det du inte hinner idag, eller i sommar är ju kvar. Du behöver inte vara rädd att arbetet tas ifrån dig.
    Det ordnar sig/hälsningar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.