Vilken välsignelse

Att lyssna på ljudböcker verkar vara beroende framkallande. Vet inte hur många böcker jag lyssnat genom under detta år.

Så himla avkopplande….vandrar omkring här hemma med cd spelaren i bakfickan, eller steroen på i köket eller på altanen.

Och det är ju så praktiskt också man kan liksom förena nytta med nöje. Samtidigt som man pysslar på med annat så kan man få en bok uppläst. Dessutom kan man ju ge sig i kast med sådana böcker som man annars skulle uppleva lite för lunga att plöja genom på det vanliga sättet.

Jag kan till och med bli lite irriterad när jag blir avbruten…(för det blir man ju alltid när det är som mest spännande).

Praktiskt också att man kan låna dessa ljudböcker på biblioteket. De är ju ganska dyra att köpa och jag har svårt att lyssna på samma sak flera gånger. Samma sak är det men böcker…jag har svårt att läsa samma bok flera gånger.

Men nu har jag snart plöjt genom hela sortimentet på biblioteket i Vännäs så nu blir det kanske problem. Men de får väl in nya ljudböcker efterhand.

 

 

En kommentar

  1. Märta Mattsson

    Hej! Visst är det avkopplande med ljudböcker. Ett tips är att gå in på bibliotekets hemsida och reservera/boka de hörböcker du vill lyssna på, besälla de till ditt bibliotek för utlämning. Du kan ordna så du får ett mail när de är klara för avhämtning. Enkelt o bra. Jag har just beställt en ljudbok till sonen från Vännäsbiblioteket för avhämtning på Grubbe. Tänk bara på att några har sommarstängt.
    Hoppas vi kan ses för grillning. Sköt om dig. Kram Märta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.