11 timmars shopping

11 timmars shopping kan ta knäcken på vem som helst!

Hotellfrukost imorse och sen iväg med tunnelbanan in till Stockholm city med två förväntansfulla 15 åringar som var väldigt shoppingsugen. Regnet öste ner från en grå himmel så det blev till att spring mellan butikerna (jag och gubben gjorde snabbt ett första inköp av två paraplyn…tjejerna ville inte ha utan tyckte att det var onödigt),

Efter ett par timmar kändes allt lite lätt funktigt. Mycket folk var det dessutom i butikerna idag säkert pga att det inte var ett direkt bad eller utflyktsväder.

Lunch blev det på ett litet café och sen mer butiker. Till slut var åtminstonde vi vuxna rätt less men tänkte att tjejerna skulle få bestämma när de fått nog. Efter drygt 6 timmar ringde de oss och sa att de var less på Stockholms city och ville att vi skulle ta tunnelbanan tillbaka till Kista (där vårt hotell är beläget) för att fortsätta shoppandet på Kistas stora galleria med ytterligare 180 butiker.

Så det blev bara till att packa sig iväg till nästa omgång. Middag blev det på gallerian i Kista och sen shoppades det till kl.21.00.

Vi hade pratat om att vi skulle gå på en sen bio ikväll…men när shoppingen var avslutad så sa tjejerna att vi vill bara chilla och ligga på sängen istället. (var nog rädda att de skulle somna på bion).

På promenaden från galleria till hotellet var det nog tur att det inte var så många som såg oss. Alla fyra haltade och linkade iväg efter gångbanan och hade ont i typ hela kroppen.
Ont i rygg, höfter, ben och fötter och helt slut i huvudet av alla ljud. Helt otroligt att man kan bli så slut i hela kroppen av att shoppa….värsta gympasset!

Nu blir det till att softa på hotellet…kanske ett dopp i poolen på hotellets relaxvåning (om vi nu orkar ta oss upp dit).

Ïmorgon är en ny dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.