Åter till brottsplatsen

Glädjande besked idag…mamma fick komma hem från lassa. Men ska in igen om någon vecka. Men det känns ju skönt att ha henne lite närmare.

Det är ju liksom enklare. Att behöva flänga mellan Vännäs och Umeå en massa tar en förskräcklig tid. För att inte tala om allt bestyr med att hitta en parkering i närheten av lassa. Det är ju i det närmaste omöjligt. Och inte lär det ju vara lättare i helgen med Botniabanans invigning vid Umeå Ö.

Skönt att man slipper åka in och brottas med invignings sugna om parkeringsytorna. Skulle i och för sig vara kul att åka in och se invigningen eftersom äldsta dottern medverkar i den kör som ska åka med i "kungatåget" och sjunga på alla stoppen. Men ska man ha möjlighet att se just detta så kanske man måste åka in redan nu ikväll och slå upp ett tält så att man är på plats och det känns ju inte så upplyftande. Det är ju inget direkt campingväder ute!

Nej det får nog bli att se de inslag som kommer på tv´s nyheter. De lär nog bli en rätt så väldokumenterad tillställning. Får ägna helgen åt att försöka få lite ordning här hemma i huset…..verkar som om dammråttorna har flyttat inomhus nu och invaderat alla skrymslen och vrår…det kanske börjar bli för kallt ute även för dammråttor!

Samt förstås en och annan sväng till Vännäs/dag lär det ju bli, för att fixa med medicin, mat och städning åt mamma. Men som sagt skönt att hon är hemma i alla fall, även om det är tillfälligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.