Packa och packa

Ikväll är det stora packarkvällen i Hjåggsjö…

Imorgon bär det iväg till vänorten Cameri i Italien. Johanneskören i Vännäs ska på en miniturné och jag i egenskap av vänortsutvecklare i Vännäs får det stora äran att lotsa, guida och hjälpa dem på plats! Det ska bli hur kul som helst…men självklart en massa jobb som innebär konstiga uppdrag på konstiga tider! Tur man är van!

Dessutom så beslutade mina två döttrar och en av deras kompisar att de också vilja hänga med ner. Mycket på grund av de fick nya och intressanta bekantskaper under den vecka vi hade den stora italienska invasionen i Vännäs i augusti. Det var ett snabbt beslut de fattade….kollade bland sina sparade pengar och såg att de räckte till biljetterna (som för övrigt blev mycket billiga…under 2 000 kr tur och retur Umeå – Milano per person).

Känns kul att de fick denna möjlighet att åka med….trots att skolan har hunnit börja! Men jag misstänker att de kommer att komma hem med en massa nya upplevelser och intryck som de kommer att berätta vidare till sina kompisar.

Nu är bara frågan hur jag ska få plats med allt i väskorna…och hur jag sedan ska orka lyfta dem. Efter att ha arbetat med vänortsutveckling i några år har jag ju fått en massa vänner nere i Italien och de har lite konstiga och skrymmande beställningar som de vill att jag ska ta ner till dem. Så det blir att stuva och packa. En tröst i tillvaron är jag att jag kommer ju att ha mycket plats kvar i mina väskor när jag ska åka tillbaka igen. Plats för goda italienska produkter att ta med hem!

 

Tjingeling mot packning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.