Hur ryms allt?

Dag två i packandets paradis!

Idag har jag hjälpt mamma tömma bokhyllan i rummet. Fattar inte att man kan lyckas få in så himla mycket i en bokhylla utan att den ser full ut. Det är ju först när man börjar tömma den som man inser att det går åt 6 flyttlådor för att få plats med allt. Och då har hon ju dessutom en flyttlåda full med sådant som hon inte vill ha med sig.
Helt otroligt!

Gubben har tillbringat dagen nere i källaren hos min mor bland min fars alla samlingar. Och på denna våning av huset kan man finna ALLT och då menar jag ALLT….
Det blev nästan en hel säck med bara sladdar och gamla kontakter. För att inte tala om hur många telefoner, gamla kommunikationsradioapparater och diverse glödlampor  vi hittat. Undrar just hur många vändor det blir till återvinningen innan vi tömt denna del av huset.

Men jag håller mig till de andra två våningsplanen, det är alldeles tillräcklig utmaning för mig och mamma för i källaren finns allt för mycket som varken jag eller mamma har en aning om vad det är!

Börjar upptäcka att huset egentligen är väldigt stort med skrubbar och förvaringsutrymmen lite överallt!

Imorgon väntar nya utmaningar i gömmorna…snart kan man inte gå bland alla flyttkartonger! Tur att det snart är dags för den stora flytten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.